TOIMITUSEHDOT

Yleisesti

Suomen Tarviketalo on  valaisimien ja sähköasennustarvikkeiden luotettava verkkokauppa (Y-tunnus 2219434-4). Kaupan tuotteet on suunnattu yksityisille sekä yrityksille. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Olemme toimineet jo vuodesta 2008!

Toimitusaika

Varastossa oleville ja ennen kello 16:00 tehdyille tilauksille toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Lähetettyämme tilauksenne saatte vielä tilausvahvistuksen jossa näkyy postin seurantakoodi. Suoraan maahantuojilta toimitettavissa tuotteissa toimitusaika on 1-6 arkipäivää, suurimmassa osassa 2-3 arkipäivää. Joissakin tehtaalta toimitettavissa tuotteissa toimitusaika on pidempi ja se on aina ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Toimituskulut / tavat

ILMAINEN TOIMITUS NOUTOPISTEESEEN YLI 200€ TILAUKSISSA, OVELLE TOIMITUKSESSA RAHTIVAPAA RAJA 250€

Postipaketti 6,90 € (nouto valitsemastanne postin noutopisteestä, saatte ilmoituksen kun tilaus noudettavissa)

Posti perille toimitus 16.90 € (ovelle toimitus, posti ottaa yhteyttä ja sopii teille parhaan toimitusajankohdan)

Matkahuolto lähellä paketti 6,90 € (Lähetys toimitetaan lähimpään matkahuollon noutopisteeseen)

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko verkkomaksuilla tai Klarnan maksuvaihtoehdoilla. Verkkomaksuilla maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta jonne pääsette tilauslomakkeesta täytettyänne toimitukseen tarvittavat tiedot. Minimitilaus sivustollamme on 20€ + toimituskulut

Tuotteiden hinnat

Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hinnan muutokseen, mikäli sopimuksen syntymisen jälkeen on tapahtunut myyjän toiminnasta riippumattomia ja toimituksen kohteeseen vaikuttavia hankintakustannusten muutoksia tai kyseessä on virheellinen hinta. Tällaisessa tapauksessa olemme mahdollisimman pian yhteydessä asiakkaaseen.

Palautusoikeus

Kaikilla sivustomme tuotteilla on ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi käytetyillä ja poistomyynti tuotteilla. Palauttaminen on mahdollista, jos tuote on jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön, asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteiden viallisuuteen ei voida enää vedota, mikäli tuote on asennettu ja vika on ollut havaittavissa ennen asennusta.

Peruutusilmoitus on tehtävä sähköpostilla 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja lähetys pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Huom, palautuksesta on oltava aina etukäteen yhteydessä sähköpostilla jonka jälkeen ohjeistamme oikean palautustavan. Palautuksista joista asiakas ei ole etukäteen ilmoittanut tai palautuksen aiheutuessa siitä ettei tuotetta ole noudettu määräajassa postista, veloitamme palautusrahdin lisäksi lähetyskustannukset.

Kauppahinta palautetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tuotteen takaisin ja todennut sen palautuskelpoiseksi.
Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita eikä tarjouspyynnöllä myytyjä tuotteita muutoin kuin niissä tapauksissa, joissa tuote on viallinen.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on valmistajien myöntämät takuut. Yleisesti takuuaika vaihtelee 1 ja 5 vuoden välillä.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

 

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tarviketalo Ay toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna osamaksu ja lasku

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä 

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

Maksuehdot

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 3,95  € / tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.